Привіт усім! Хочу поділитися своїм досвідом, можливо комусь буде корисно. Я вже кілька років живу з діабетом 2 типу і постійно шукав спосіб стабілізувати рівень цукру без постійних уколів та стресу для організму. Нещодавно записався на тримісячну програму в клініці BROVKO і був приємно здивований.
Програма побудована дуже поступово: спочатку робиться повна діагностика, аналіз складу тіла, обговорюються звички і складності, а вже потім складається індивідуальний план харчування та лікування. Харчування реально працює — воно збалансоване і адаптоване до моїх потреб, без відчуття голоду чи обмежень.
Протягом трьох місяців я відчував поступове покращення: стабільний рівень цукру, поступова втрата ваги і загальне покращення самопочуття. Дуже сподобалася підтримка лікарів і дієтолога — вони завжди готові відповісти на запитання і підказати, як діяти далі.
Результат реально відчувається і, що головне, я тепер відчуваю контроль над своїм здоров’ям. Рекомендую всім, хто шукає ефективний і безпечний спосіб лікування діабету без постійних уколів.
Якщо комусь цікаво, більше деталей про програму можна знайти тут:
https://brovko.clinic/three-month-treatment-program-for-type-2-diabetes/