Як зареєструватися в Паріматч

Безліч гравців щодня робить вибір на користь офіційного сайту БК Паріматч з найбільш логічних причин - затребуваність порталу, великий асортимент ставок і вигідні коефіцієнти. При тому не слід думати, що процес створення профілю і виконання ставок - важке завдання

Безліч гравців щодня робить вибір на користь офіційного сайту БК Паріматч з найбільш логічних причин - затребуваність порталу, великий асортимент ставок і вигідні коефіцієнти. При тому не слід думати, що процес створення профілю і виконання ставок - важке завдання. Якщо Користувач порушив правила БК Паріматч, є ризик отримання блокування на сервісі. Тому потрібно ознайомитися з корисною інформацією, що стосується передбачених нюансів.

Процес реєстрації
Щоб зареєструватися в паріматч, потрібно зайти на головний портал букмекера. Для входу буде актуальний як комп'ютер, так і інший пристрій з виходом в мережу. Процес розділяється на створення облікового запису і підтвердження особи. Відразу потрібно здійснити перехід до вкладки реєстрації, зробити вибір зручної валюти. Представлені варіанти реєстрації:

з використанням аккаунта в соцмережі;
найбільш легкий (в один клік);
за допомогою електронної пошти;
з використанням номера гравця.

Надання необхідного набору даних сервісу БК Паріматч, дає можливість отримання пароля, логіна, які використовуються для подальшого входу в обліковий запис.

Верифікація на сайті БК Паріматч
Букмекерська контора Паріматч займається перевіркою особистості, для того щоб виключити діяльність шахраїв, а значить не можна вказувати неправдиві відомості. Щоб в майбутньому не виникло проблем з виведенням коштів, не потрібно використовувати аккаунт соцмережі з фейковою інформацією, міняти ініціали, дату народження. Дзеркало порталу дозволяє увійти на аккаунт за наявними даними, а значить реєструватися заново не можна. При наявності 2-х і більше сторінок, гравець отримує бан згідно з правилами.

Необхідно виконати такі дії:

уважно перевірити зазначену інформацію;
здійснити верифікацію, надавши необхідні документи;
створити надійний пароль або використовувати автоматично згенеровану комбінацію;
зробити вибір відповідного способу валюти;
закінчити заповнення анкети аккаунта на сайті.

Частота блокування користувачів
Безліч користувачів, що заходять на сайт БК Паріматч, отримують блокування, в чому звинувачують адміністрацію. Але чи так це справді? В даному випадку складно заперечувати блокування акаунтів, але причиною таких дій є порушення. Наприклад, створення більш ніж одного аккаунта для отримання доходу на вигідних коефіцієнтах, відмова від підтвердження особи, порушення інших правил. Якщо норми дотримуються, таких проблем не виникає.


Оставить комментарий

Вы не зарегистрированы, решите арифметическую задачу на картинке,
введите ответ прописью
(обновить картинку).


ГАИ (ГИБДД), Автофирмы, Жалобная книга, Сервис, Полезное чтиво